Service en Onderhoud

Landbouwmachines, grondverzetmachines, kippers, transportwagens maar ook machines krijgen het zwaar te verduren tijdens gebruik. Veelal komt dit de levensduur van een machine niet ten goede. Regelmatig onderhoud van uw machine(s) kan u veel geld besparen en Tamminga machines kan u daarbij van dienst zijn.

Voor service, onderhoud, reparaties en revisie van uw machine(s) bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor het stralen en spuiten van machine(s) en onderdelen kunt u bij ons terecht. In onze eigen straal en spuiterij zijn we in staat uw oude machine er weer als nieuw uit laten zien.

Tamminga Machines staat garant voor uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van allerhande machines voor de land- en tuinbouw. Ook voor machines uit andere segmenten kunt u bij ons terecht.

Tamminga machines biedt u…

Service :
Wij streven ernaar om een goed en betrouwbaar product af te leveren. Ondanks dat wij de grootste zorg besteden aan de machine(s) kunnen we defecten niet altijd voorkomen. Om u snel weer op weg te helpen staan wij bekend om onze goede service.
Revisie :
Minimaal 1x per jaar uw kostbare machine(s) controleren op gebreken kan u veel geld besparen.
Onderhoud :
Bestaande machines kunnen, indien mogelijk, nog gereviseerd worden. Dit is uit het oogpunt van kostenbesparing een goedkopere oplossing dan het aanschaffen van een nieuwe machine. Lees meer op de pagina Service en Onderhoud.
Reparaties :
Machine(s) defect? Wij beschikken over een ruime werkplaats, gereedschappen en expertise om, indien mogelijk, uw machine vakkundig te repareren. Lees meer op de pagina Reparaties.
Stralen & Spuiten :
Kijk voor het stralen en spuiten op de pagina Stralen en Spuiten.

Tamminga Machines beschikt ook over een service auto en kan ook bij op locatie komen.

Heeft uw machine of machines een revisie, onderhoud, service of een nodig neem dan contact met ons op. 06-405 035 63