Over ons

Tamminga en Machines een ijzersterke combinatie!

Tamminga Machines is nog maar een jong bedrijf, maar wel een bedrijf met jarenlange ervaring. Het bedrijf is in 2015 gestart op de plek waar al 20 jaar landbouwmachines zijn gemaakt. Een combinatie van ervaring, kwaliteit, luisterend oor, open voor idee├źn, service, onderhoud en nog veel meer maken het bedrijf en de machines van Tamminga tot een ijzersterke combinatie.

Tamminga Machines is vooral gericht op de agrarische sector, loonbedrijven, mechanisatie bedrijven, machinehandelaren & gemeenten, bouwbedrijven, klussenbedrijven en particulieren. Maar naast de genoemde sectoren kunnen ook machines voor andere sectoren gemaakt worden, ook daarvoor kunt bij ons terecht. Wij pakken alles aan!

Wij maken alles op maat naar uw wens!  

Tamminga Machines wil dicht bij de klant staan. Wij zijn gevestigd in Leek (Groningen) op het Mulderspark 14D en u bent daar van harte welkom! Tijdens een kop koffie kunnen wij uw wensen bespreken en kunt u een kijkje nemen in onze werkplaats. Lukt het niet om ons in Leek te bezoeken dan staan wij u graag te woord, bij u op locatie.