Diensten

Ervaring… dat telt!

Tamminga Machines heeft door jarenlange ervaring inmiddels een plekje weten te bemachtigen in de agrarische markt. Door betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid heeft Tamminga Machines haar positie in deze sector weten te behouden.

EENVOUD MET DE TECHNIEK VAN VANDAAG!

Tamminga Machines ontwikkelt professionele machines vooral gericht op de agrarische sector, loonbedrijven, mechanisatie bedrijven, machinehandelaren & gemeenten, bouwbedrijven, klussenbedrijven en particulieren. Eenvoud, met de techniek van vandaag, is de kracht van onze machines en producten. Gemak voor de gebruiker, goede service en betrouwbaarheid zijn voor ons hele belangrijke uitgangspunten. 

Service en onderhoud vinden wij belangrijk, want met onderhoud van uw machines voorkomt u reparaties. Naast het goed onderhouden, het verlengen van de levensduur en het voorkomen van reparaties is er nog een belangrijk punt. Het is voor uw personeel prettig werken wanneer ze weten dat de machine(s) veilig en goed onderhouden zijn.

PERFECTIE TOT IN DETAILS!

Met onze straal & spuitcabine kunnen we u nog meer van dienst zijn. We Stralen en spuiten allerlei objecten van groot tot klein. Tamminga Machines biedt de beste service in stralen en spuiten. Het werk dat we afleveren is strak afgewerkt tot in de details.